Padi Scuba Reactivate

 • Inici
 • /
 • Padi Scuba Reactivate

Ha passat temps des que vas bussejar?
Notes que els teus coneixements i tècniques de busseig s'han oxidat una mica? La posada a punt Scuba Review és just el refresc que necessites. Et reintroduïm de nou en el busseig perquè et tornis a sentir com sota l'aigua en menys d'un dia.

Està còmode i refrescat amb un programa PADI Scuba Review i podràs bussejar entre un banc de peixos tal com fan aquests bussejadors.

La part divertida
Poleix els teus coneixements de busseig i les teves destreses. Millora la teva capacitat de bussejar i aconsegueix que el teu equip de busseig estigui llest per a les teves properes vacances .

Què aprendràs
Repassaràs els coneixements de busseig que vas aprendre en el teu entrenament inicial. A continuació practicaràs els exercicis fonamentals en una piscina o en una zona d'aigües confinades.

Repassaràs:

 • Pràctiques de busseig segur.
 • Fonaments sobre la planificació de busseig.
 • Gestió de problemes.
 • Respirar aire comprimit a profunditat.
 • Busseig recreatiu i taules de busseig: coneixements bàsics.
 • Busseig recreatiu i taules de busseig: planificació de busseig.

Després que hagis completat l'avaluació de coneixements, veuràs els exercicis d'aigües confinades. Repassaràs la informació de cada exercici, perquè és important que recordis els punts quan realitzis els exercicis i un breu video . Completar aquesta secció just abans de la pràctica és una forma estupenda de refrescar el teu coneixement de la manera en què cada habilitat es du a terme.

El curs ScubaReview és particularment beneficiós si:
 • Ets un alumne del curs PADI Open Water Diver referit que desitja un refresc abans de fer les immersions d'entrenament en aigües obertes.
 • Ets PADI Scuba Diver que vol pujar de nivell fins a Open Water
 • Diver Simplement no has bussejat durant un temps i desitges aclimatar-te de nou.

Consulta sobre el lloguer d'equips i paquets ofertes per a aquest curs. Visite'ns a Maskydiving i descobriràs més avantatges.
Posa't al corrent de l'emoció del busseig PADI. Realitza un curs de refresc.

Els materials d'ensenyament que necessitaràs.
Amb el llibre guia de PADI de refresc repassaràs ràpida i eficaçment els fonaments del busseig autònom. Començant per respondre algunes preguntes referides al busseig segur, la gestió dels problemes i la planificació del busseig. Per exemple:

Quins són els cinc passos del control de seguretat pre immersió?

Quin és el límit de profunditat màxima del busseig recreatiu?

Quins són els signes i els símptomes de la malaltia descompresiva?

El llibre Padi 12metres / 40 peus un bussejador es queda sense gas respirable. El seu company està a més de 60 peus de distància, què ha de fer?

Les respostes correctes et permetran acabar el llibre ràpidament .A quant a les respostes incorrectes, llegiràs una breu explicació per ajudar-te a comprendre el concepte.
Requisits:
Tenir una certificació de busseig o ben estar apuntat a un curs de certificació.

Tenir almenys 10 anys d'edat.