Curs Primers Auxilis

  • Inici
  • /
  • Curs Primers auxilis

Atenció primària (RCP).
Aquest curs t'ensenya els passos i tècniques per al maneig de les emergències que amenacen la vida. Vas a practicar vuit habilitats per ajudar els pacients que no respiren, no tenen cap batec del cor, pot tenir una lesió a la columna, pot estar en estat de xoc o que pot tenir una hemorràgia greu. Vostè aprendrà a com realitzar la RCP i seguirà vigilant el pacient, de manera que vostè proporciona totes les oportunitats possibles de la supervivència a l'espera dels serveis mèdics d'emergència a arribar.

Atenció secundària (primers auxilis)
Com que moltes condicions mèdiques no són serveis mèdics que amenacen la vida i d'emergència a vegades es retarden o no està disponible, aquest curs t'ensenya a proporcionar els primers auxilis que alleuja el dolor i redueix el risc d'un dany major.
Vostè aprendrà a avaluar una varietat de lesions i malalties i la pràctica embenats i fèrules.

La cura dels nens
Aquest curs permet als participants aprendre, practicar i aplicar les habilitats d'atenció d'emergència específics per ajudar els nadons i nens amb emergències mèdiques. Està dissenyat per a aquells que treballen amb nens o és probable que hagi de respondre a emergències relacionades amb els joves. Aquest curs és sovint integrada amb Atenció Primària (RCP) i Atenció Secundària (Primers Auxilis) cursos.

CPR i AED
Aquest curs se centra en la capacitació en RCP i ensenyar als participants com utilitzar un DEA (desfibril·lador extern automàtic).
Al lloc de treball o requisits governamentals especifiquen aquesta formació, el curs de RCP i DEA respon a la necessitat.
Aquest curs és sovint integrats en primers auxilis en els programes de treball.

Primers auxilis en el treball
En algunes zones, com la Gran Bretanya, Austràlia i Canadà, les regulacions governamentals exigeixen una major entrenament en RCP i primers auxilis per al lloc de treball.
Primers auxilis en els programes de treball dissenyats per a aquestes àrees inclouen temes addicionals i habilitats per complir amb els requisits, mentre que després de la fàcil d'aprendre enfocament EFR a la formació.

EFR d'Actualització
És una bona idea per refrescar els seus CPR i primers auxilis habilitats cada 24 mesos, i això és el que el Curs d'actualització EFR està dissenyat per fer.
Centrant-se en les competències clau, el curs li permet romandre fins a la data i disposats a prestar ajuda quan sigui necessari.

Durada del curs i programa :
El curs es realitzarà en 1 - 2 dies.
RCP Reanimació cardiopulmonar .

Primers auxilis.
3 mòduls teòrics.
2 mòduls pràctics.

Material inclòs :
Kit didàctic : Conté manual i DVD .
Material de suport per a simulació d'emergències mèdiques .